שיתוף פרטי ב-Google Drive

מתוך ויקי נטפרי
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

For English click here למעבר מתצוגת עריכה לתצוגת קריאה


עמוד ראשי > שיתוף והעברת קבצים בנטפרי > שיתוף פרטי ב-Google Drive ‎‎


השיתוף הפרטי בדרייב מורכב משני שלבים:

  1. נטרול השיתוף הרגיל.
  2. הרשאה אישית לאדם שאליו שולחים.

נטרול השיתוף

לחיצה ימנית על הקובץ, ובחירה באפשרות "שתף" (1).
בחלון שיפתח יש לשנות את ההגדרה ל"השיתוף של קישורים מושבת" (2). (במידה ונפתח לך חלון בלי האופציה הנ"ל, לחץ בחלון הפתוח על "קבל קישור הניתן לשיתוף" ואז ייפתח החלון המתאים)

לחיצה ימנית על הקובץ ובחירה באפשרות "שתף".

הרשאה אישית

באותו חלון, יש שורה שבה מכניסים את כתובות המייל (שהם בעצם חשבונות גוגל) של האנשים שלהם תרשו גישה לקבצים (3).

...לשנות את ההגדרה ל"השיתוף של קישורים מושבת".
...שורה שבה מכניסים את כתובות המייל.

הערה חשובה:

כשמחילים את ההגדרות הנ"ל על תיקיה, ההגדרות יוחלו על כל הקבצים הנמצאים בתוכה.